“Lăsați copiii să vină la Mine” ( Luca 18,16)

Se pare că în ultimul timp Biserica Ortodoxă Română a fost lovită de mai multe scandaluri de natură sexuală. Și sincer trecând peste faptul că potrivit regulamentului acesteia o persoană homosexuală nu poate sluji, faptul revoltător nu este orientarea sexuală ci faptul că acest nene Pomohaci ar putea fi pedofil (în lipsa unei sentințe mă abțin să afirm că e sau nu) .

Și ce este și mai revoltător este faptul că gloata de vite îndoctrinate fac scut uman în preajma lui. Chiar și în lipsa unei sentințe acest lucru nu este normal. Ce mesaj trimite? Că dacă e popă este pristin? Că dacă mai și cântă deja trebuie venerat ca un sfânt?

Nenea ăsta în plin scandal participă la concerte, este îngropat în buchete de flori și are mâna mai pupată decât niște moaște. Îmi aduce aminte de ce spunea Trump: dacă ești vedetă “you could grab em by the p*ssy”.

Sunt N cazuri de preoți pedofili in ortodoxie și catolicism iar acest scut uman în jurul unui presupus pedofil le arată celor bolnavi psihic de așa ceva că atâta timp cât sunt prelați pot face asta fără a fi pedepsiți.

Subliniez faptul că aici nu homosexualitatea este problema. Love is love and God is love! Problema este PEDOFILIA! ABUZUL UNUI MINOR!  și mesajul transmis de acțiunile acestor marionete spălate pe creier de BOR.

Lumea din țara asta are pretenții de secolul XXI dar încă au mentalitatea de secol XIV, că popii sunt stăpânii noștri, nu trebuie să avem tupeul de a pune la îndoială puritatea acestora și trebuie ascultați orbește, altfel ne bate Dumnezeu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s