Plăceri vinovate #2 – Temptation Island

Cupluri tinere + locație exotică+alcool+hot girls+hot guys=DRAMA

DRAMA=Ratings

Această emisiune se încadrează perfect în categoria “plăceri vinovate” pentru că are orice numai nu substanța și este posibil să dăuneze neuronilor. Entertainment ieftin pe bază de țâțe, buci, pătrățele, pectorali și scandal. But it’s damn entertaining!

Tipii din relație fie sunt pămpălăi și fug de ispite de parcă ar avea ciumă, fie curvari și încearcă să dea iama în ele ca ursul la miere. Cringe anyway!

Fetele toate fac pe virginele fidele care nici măcar nu se uită la altcineva dar masca dispare după primul pahar și încep să se plângă de faptul că nu mai sunt satisfăcute și caută înțelegerea in pantalonii ispitelor masculine…. brațele lor, scuze.

Evident mai e și cuplul care nu cade în ispită, nu face circ dar nimeni nu le dă atenție. Dacă prind 5 minute de screen time tot sezonul este bine… Like who cares? We here for the drama!!!

În special acest sezon este delicios datorită potențialului de memes. De la crize dramatice, la informații scăpate sub starea de ebrietate fazele demne de memes abundă. 

În concluzie, dacă nu ai aere și pretinzi că ești superior și emisiunile “de genul” sunt sub demnitatea ta, Insula Iubirii este perfectă pentru a te delecta fără a îți solicita intelectul! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s