Vaccinul: salvator sau unealta lui Soroș?

800px-Typhoid_inoculation2

Se pare că România nu poate rezista fără o controversă, un scandal în care societatea să fie împărțită în două și să își arunce cuvinte grele. După moschee, câini, definirea familiei și preoți homosexuali apare o nouă obsesie națională: vaccinarea!

Vaccinarea este o metodă de imunizare activă, profilactică, împotriva unor boli, prin inocularea unui vaccin. Vaccinurile sunt preparate biologice dotate cu proprietăți antigenice, care declanșează apariția răspunsului imun la organismele supuse vaccinării. Adică tanti/nenea doctor îți administrează o substanță pentru a nu te mai îmbolnăvii de: variolă, hepatită, polio, tuberculoză, rabie, tetanos, etc.

Evident că pot exista și reacții adverse grave, nimeni nu neagă asta, dar sunt de ordinul 1 la 1000, 1 la 50 000, 1 la 1,2,3 milioane. Dar dacă în mintea ta de gloabă medievală gândești că „îmi imunizez copilul săptămânal cu Sfânta Împărtășanie” presupun că normal ar fi să ai și încredere că pruncul tău nu va fi acel 1.

Am auzit teorii contra atât de fantasmagorice încât acum chiar cred în dragoni, unicorni, vampiri și vârcolaci, toate astea sunt mult mai plauzibile! Guvernul dorește să ne microcipeze, omnipotentul și omniprezentul Soroș vrea să ne omoare prin vaccin ca să ia ungurii Ardealul, Noua Ordine Mondială vrea să ne otrăvească pruncii pentru a scădea populația, vaccinul este arma progresiștilor pentru a ne face pruncii homosexuali….REALLY BITCH?!

Până la apariția vaccinului împotriva variolei, mureau 20-60% din adulții infectați și 80% din copiii infectați. În secolul XX a ucis între 200-500 milioane de oameni. În 1800, cam când au apărut formele rudimentare de vaccinare, speranța de viață era între 30 și 40 de ani iar acum este de peste 75 de ani.

Organizația Mondială a Sănătății estimează că anual mor 1,5 milioane de copii din cauza unor boli care puteau fi prevenite prin vaccinare și în 2013, 29% din decesele infantile puteau fi evitate prin vaccinare.

These are facts! Numerele nu mint! Aici nu este vorba numai de sănătatea ta și a copilului tău, ci de a întregii populații ( nu mai stau acum să vorbesc de imunitatea de grup, look it up). Așadar, vaccinul trebuie să fie obligatoriu și cei care refuză sancționați!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s